Adres

Bosschweg 4
5735 GV Aarle-Rixtel
06-10923619
info@welzijnspraktijkaarlerixtel.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00 uur
Woensdag 9.00 t/m 12.00 uur

Maandelijks nieuws

  • White Instagram Icon

Over mij

Samen met mijn man en 3 kinderen hebben we een gezellig druk leven. En toch klopte er iets niet. Ik had in de loop van de jaren veel klachten ontwikkeld en kon niet goed functioneren. Ik wilde beter worden voor mijn gezin en vooral voor mijzelf!

 

Ik was héél erg moe, mijn darmen functioneerde niet goed, veel last van hoofdpijn en continue een hongergevoel. Daarnaast heb ik astma en een koemelk en tarwe intolerantie. Op spiritueel gebied voel ik mij erg thuis en mijn lichaam voelde niet goed aan. Tijd voor actie dus!

 

In december 2017 heb ik de keuze gemaakt om te starten met het try-out pakket van Herbalife Nutrition. Na een paar dagen merkte ik al verschil. Mijn darmen werden rustiger en ik had geen hongergevoel meer. Dat was een grote opluchting. 

 

Na 3 maanden merkte ik dat ik veel meer energie kreeg en ook meer kon ondernemen. Hierdoor verbeterende ook mijn humeur, ik zat weer lekker in mijn vel.

 

Nu voel ik mij fit en energiek. Waardoor ik mijn eigen leven terug heb en geniet van de mogelijkheden die het mij brengt. Dagelijkse klusjes zijn geen probleem meer, even als 's avond een gezellig avondje met vriendinnen. Ook op spiritueel gebied ben ik enorm gegroeid. De voeding heeft mij zowel geholpen op lichamelijk als geestelijk gebied, waardoor ik geluk en voldoening ervaar. Dit gun ik iedereen!!!

Toen kwam het volgende aan bod:

Naast mijn werk als docent miste ik iets. Mijn passie om mensen te helpen, werd niet volledig benut. In mei 2018 heb ik de stap gezet om andere te gaan inspireren en helpen naast mijn baan als docent. Als Herbalife fitcoach ben ik onafhankelijk en eigen baas. Ik deel mijn eigen tijd in en creëer hiermee enorme vrijheid.
Ik gun iedereen een gezonde en fitte levensstijl en daarnaast mag ik de kansen die ik heb gekregen ook met andere mensen delen. Heb jij interesse?

Kijk bij het try-out pakket of Join the Team.

Je bent van harte welkom!

Yvonne van Boekel

Gezond leven: leuk, simpel en magisch

Voeding die je goed doet

Of je nu 18 of 80 bent, een gezonde leefstijl met een gezond gewicht is voor iedereen haalbaar.

Welzijnspraktijk Aarle-Rixtel richt zich op mensen die gezonder en fitter willen worden en dat doen we door ze te helpen met het totaalplaatje; voeding, beweging en de mindset. Daarbij krijgen ze deskundige begeleiding op maat, waardoor ze gezonde keuzes maken en hun leefstijl aanpassen.

Gedragsverandering
Het gaat uiteindelijk om een stukje gedragsverandering. Je kunt mensen wel op een bepaald schema zetten, maar uiteindelijk moeten ze het zelf doen. Wij gaan mensen leren hun eigen gedrag te herkennen en daarmee om te leren gaan. Hoe ga je om met verleidingen? Met emoties en stress? Heel veel mensen neigen dan naar meer of te weinig eten en wij zoomen dan in naar eventueel fout gedrag.

Waarom stapt iemand steeds in diezelfde valkuil? Als je daarvoor iets gaat leren en er handvatten voor creëert, dan krijg je een lange termijn resultaat en dat is ons doel met de mensen die we begeleiden.

Interesse om te veranderen?
Ga samen met ons de uitdaging aan om laagdrempelig te ervaren hoe wij werken. Dan gaan we er samen voor!

Ontbijt je fit

Maak kennis met het ontbijtprogramma van Herbalife in 6 dagen.

Ongeacht uw wensen of doelen kunnen wij u begeleiden naar de gewenste resultaten! Denk hierbij aan afslanken, aankomen, vitaliteit verhogen, sportprestaties verbeteren en aanvulling op uw dagelijkse voeding.

We gaan uit van u als persoon en stemmen het programma op uw behoeftes af. Een Healthy Active LIfestyle staat centraal. We kijken naar het totaal plaatje, zodat voeding, beweging en levensstijl met elkaar in balans komen. Dit is alleen mogelijk als u vertrouwen in ons heeft en u inzet toont om de doelen te behalen. 

 

Als 1ste stap maakt u kennis met de mogelijkheden. Dit kan via een persoonlijke gesprek of op een informatie bijeenkomst. Spreken de mogelijkheden u aan dan wordt er een afspraak gemaakt. Tijdens het gesprek worden alle in's en outs van de mogelijkheden besproken, zodat u precies weet waar u aan toe bent en worden uw wensen besproken. Aan de hand van uw wensen wordt er een persoonlijk programma samengesteld inclusief deskundige begeleiding op maat om ervoor te zorgen dat u uw doelen behaalt. Naar ervaring is gebleken dat de beste resultaten worden behaald met regelmatig contact om te bespreken wat de resultaten zijn, bijzonderheden te bespreken en vragen te beantwoorden.

Kort op een rijtje:

  • Deskundige begeleiding op maat

  • Persoonlijk programma aan de hand van uw doelen

  • GEEN kuur of dieet

  • Keuze vrijheid, waarbij u geen abonnement afsluit.

Probeer het nu! Vraag een proefpakket aan klikken hier.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now