Even voorstellen

Mijn naam is Yvonne van Boekel, docent MBO, moeder van 3 kinderen en gelukkig getrouwd met mijn man Eddy.

 

Hoe turbulent kan je leven zijn. Van lekker door het leven gaan met je gezin, naar bijna niks meer kunnen.
Ben gaan ontdekken hoe ik mijn leven onder controle kon krijgen. Kwam erachter dat ik Astma heb naast dat ik al wist van mijn voedingsintoleranties. 

Bij elkaar zorgde dit ervoor dat ik heel veel energie tekort kwam. Ik viel om 15 u 's middags in slaap, kon 's avonds toch weer vroeg naar bed, altijd een hongergevoel, opgeblazen buik en vaak hoofdpijn. Dit naast het benauwd zijn van mijn astma.

 

Als moeder voelde ik mij vooral schuldig naar mijn kinderen toe. Mijn energie pijl was 's avonds zo laag dat ik de kinderen niet kon helpen en eigenlijk heel erg geïrriteerd reageerde. Dit was niet anders naar mijn man toe. Ik WILDE wel, alleen het lukt echt niet. De situatie stond letterlijk op ontploffen.

 

Daar kwam verandering in toe ik besloot dat het zo niet langer meer kon. Ik ben in contact gekomen met mijn coach en zij heeft mij zo goed geholpen, daar ben ik haar nu nog dankbaar voor.

 

Want wat gebeurde er:
Ik startte met de voeding van Herbalife Nutrition en binnen 1 week had ik geen honger gevoel meer, dat was een opluchting.

In een tijdsbestek van 6 maanden heb ik veel meer energie gekregen, zodat ik weer normaal kon functioneren en er zijn voor mijn gezin.

En na een periode van 1 jaar merkte ik dat mijn vetpercentage verminderde. Daar heb ik nog steeds wensen in en als cadeautje is mijn opgezette buik allang weg!

Deze resultaten komen voort uit de mentale support van mijn coach, dit gaf mij de kracht om door te zetten als het niet zo lekker liep of als ik geen voortgang zag. Of gewoon voor een babbeltje of advies. Deze support is cruciaal!

 

In mei 2018 heb ik de switch gemaakt om ook zelf mensen te helpen. Dit geeft zoveel voldoening, omdat je merkt dat iemand gelukkiger en gezonder wordt. Doelen en wensen worden behaald. Dat bezorgt mij altijd een grote glimlach op mijn gezicht.

 

En voor jou als jij denkt, dat wil ik ook uit proberen? Geloof geen woord van wat ik zeg en ontdek wat de voeding en de begeleiding voor jou kan betekenen. Dit kan je alleen ervaren, hier zijn geen woorden voor. 

 

Mijn missie: 
Het brengen van geluk in iemands leven en nog meer levenskwaliteit bieden!

Contact

Welzijnspraktijk Aarle-Rixtel

Onafhankelijke Herbalife Member

info@welzijnspraktijkaarlerixtel.nl

06-10923619

KvK 75284790

Sociale media

  • Black Facebook Icon

FItcoach Aarle-Rixtel

  • Black Instagram Icon

fItcoach_aarlerixtel

  • Black LinkedIn Icon

Welzijnspraktijk
Aarle-Rixtel

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now