Gezond
met
Yvonne

Balans in je voeding & leefstijl

Health Shake
 
Foto rood jasje1.jpg

Laat ik mij even voorstellen

Geluk & liefde

Mijn naam is Yvonne van Boekel en genieten van het leven en de mogelijkheden benutten die je krijgt is mijn passie. Daar streef ik naar als een gevoelsmens in hart en nieren.

En dit geef ik graag door aan iedereen die hiervoor open staat. Mensen gezonder & gelukkiger maken is zo'n mooi cadeautje. Écht luisteren en inspelen op de wensen van een persoon, daar ligt mijn kracht.

Daarnaast begeleid ik andere coaches die dezelfde passie hebben om anderen mensen te helpen. Het geluk wat hieruit voortkomt is onvoorstelbaar.

Kijken waar de mogelijkheden liggen is een waarde die ik nastreef. Er is al genoeg onheil in de wereld, laten wij deze samen een stukje lichter maken.

Let your soul shine!

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

Wil jij meer uit het leven halen?

Je komt thuis van je werk en ploft op de bank. Eigenlijk wil je blijven zitten, maar de kinderen vragen wat gaan we eten? Je energie was een paar uur geleden al op, maar ja, je moet toch door!

Je sleept jezelf van de bank en zorgt voor het eten. Even iets makkelijks, want dat is zo klaar. Gelukkig heb je nog iets in huis, want boodschappen doen is nu geen optie. Nog even volhouden denk je bij jezelf, want de kinderen gaan zo naar bed.

Nadat je de kinderen op bed liggen, denk jij, lekker op de bank zitten. Maar nee hoor, een kind uit bed, de wasmand zit vol en oh ja, de afwas staat er ook nog.

Je gaat met moeite aan de slag en als je klaar bent, krijg je (lekkere) trek. Je hebt de hele dag zo gezond mogelijk gegeten en nu mag jij jezelf wel even verwennen. Want je hebt toch zo hard gewerkt. Je hebt zin in chips en voor een keer mag dat toch wel? Lekker even genieten bij de tv. Een uurtje later is de zak chips leeg, hoe kan dat nu? En gisteren was de zak nootjes ook opgegaan.

Je wilt echt wel goed voor jezelf zorgen en gezond eten. En dat lukt niet altijd. Ook vraag jij je af, hoe je dat moet doen? Moet wel te combineren zijn met je gezin en gezond natuurlijk.


Die leuke broek zit ook al te strak en een paar kilo's minder zou niet verkeerd zijn. Oh en wat heerlijk als ik genoeg energie heb om mijn dag lekker door te komen én ook nog leuke dingen met mijn kinderen kan doen. 
Ja daar heb ik nu echt de puf niet voor.

Nu niks meer aan te doen, denk je bij jezelf. Toch maar weer eens het sporten oppakken denk je bij jezelf. Alleen waar vind ik de tijd hiervoor?

Met een opgeblazen buik ga je volledig uitgeput naar bed. De opmerking van je collega blijft nog even door je hoofd spoken; Hoort erbij als je (jonge) kinderen hebt. Je hoopt dat het morgen beter gaat. 


Herkenbaar?

Als werkende ouder heb je een aantal ballen hoog te houden. Voor jezelf zorgen komt veelal op de laatste plaats.

Gezonde voeding vind je belangrijk, alleen weet je niet precies wat je dan moet eten en je wilt al helemaal geen apart recept voor jezelf maken. Veel te ingewikkeld.

Voeding kan ook simpel zijn. 
Met de ontbijtexperience kan je elke dag makkelijk opstarten met een gezond ontbijt, wat je snel en simpel maakt. Ideaal als je 's morgens niet zoveel tijd hebt voor jezelf.

Je brengt je lichaam in balans door de juiste voeding te eten en de ondersteuning te krijgen om jouw leefstijl zo in te richten dat je je doelen behaald met een blijvend resultaat.

Vraag een gratis intake aan via het contact formulier of vul de fitcheck in!

 

Ervaringen

 
Suzan%20sept%202019_edited.jpg

Suzan Kok van Deursen

"Yvonne is n pro is het begeleiden van mensen!! Ikzelf wilde afvallen en me fitter voelen..... dat is me helemaal gelukt!
Nu begeleid ze me verder in een gezonder fitter leven!"

image2.jpeg

Tour d'Extravaganza

Sponsorloop voor Het Vergeten Kind

 
Flyer sponsoring_edited_edited_edited.jpg

Tour d'Extravaganza 2022

Jezelf ontwikkelen, verrijken en ontdekken is het grootste geluk in mijn ogen. En om dat geluk een beetje te mogen doorgeven ga ik mij inzetten voor Het Vergeten Kind!


In september ga ik de Tour d'Extravaganza hardlopen. Dat wil zeggen in vier dagen heb ik als doel om 140 km te voltooien.

yvonne-van-boekel-2-qr-code (1).png

Het Vergeten Kind

Met dit event sponsoren wij Het Vergeten Kind. Want zeg nu zelf, je gunt ieder kind toch een onbezorgde kindertijd?

En dat is dus niet altijd het geval. Niet ieder kind in Nederland heeft een eigen thuis, een veilige situatie of ervaart liefde.

Flyer sponsoring_edited.jpg

Help jij mee?

Help jij mee door een bijdrage te geven? Je kan dit doen via de link of de QR-code in de flyer. 

Ik ben je intens dankbaar!

Fitcoach worden

Heb je interesse in voeding en gezondheid en werk je graag met mensen? Dan is dit jouw kans! 

Als Fitcoach begeleid je mensen met voeding en beweging om in balans te komen. Je adviseert over gezonde voeding en wat een bewuste gezonde keuze is. Welke gewoontes veranderd mogen worden en welke beweging geschikt is. De werkzaamheden zijn simpel en worden begeleid door jouw business coach.

Wij bieden wekelijk training aan in de Academie, zodat je alle ins en outs leert over de voeding, begeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Wij voorzien je in alle documenten, support en hulp om succesvol te worden.

Om Fitcoach te worden heb je geen opleiding nodig, geen investering en er is geen risico.

Van jou wordt verwacht dat je leergierig, enthousiast,  positief bent ingesteld en minimaal 18 jaar.

Of je nu een bijverdienste zoekt, een volledig inkomen of vrijheid. Jij bent van harte welkom om je dromen waar te maken!

Ga jij voor je dromen te verwezenlijken?

Meer weten? Neem contact op!

 
 

Neem contact op

Wil jij meer weten hoe je gezonder & gelukkiger wil worden?
Of heb je interesse om andere te helpen? 
Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!

06 - 109 236 19

  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!

Pouring Honey